16 Nisan 2011 Cumartesi

iOS 4.3.2 Jailbreak ve Tüm Gelişmeler (MMCN.ORG sitesinden alıntı)

iOS 4.3.2 sürümünün yayınlanmasının ardından gözler yine yeni bir jailbreak konusuna, iOS 4.3.2 jailbreak'e çevrildi. Bizler de her zaman olduğu gibi sizleri sayfalar içinde boğmadan sadece direk aradığınız konuya iOS 4.3.2 jailbreak konusuna yönlendirebilmek için bu konuda şu andaki ve gelecekteki tüm iOS 4.3.2 jailbreak gelişmelerini bu yazımız altında gelişmeler oldukça güncellemeye devam edeceğiz. Bu sebeple yazımızın sonundaki güncellemeleri mutlaka okuyunuz. Şimdiden bu sayfamızı sık klullanılanlarınıza ekleyebilirsiniz diyerek hemen konu hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya başlayalım.
Henüz iOS 4.3.2 sürümü yeni paylaşılmış olmasına rağmen iPhone Hacker'ları olası açıkların devam edip etmediği ve varsa başka jailbreak metodlarını araştırırken tespit ettikleri ve bizlerle paylaştıkları ilk gelişme şu anda henüz iOS 4.3.2 untethered jailbreak'in ellerinde hazır olmadığı. Ancak tethered'da olsa tıpkı iOS 4.3.1 sürümünde olduğu gibi Redsn0w 0.9.6 RC12 sürümü ile jailbreak yapabileceğiniz tespit edildi. Buna göre daha önce sizlerle paylaştığımız Redsn0w 0.9.6 RC12 konusundan ve Redsn0w Jailbreak anlatımından iOS 4.3.2 sürümünü tethered jailbreak uygulamasını indirerek jailbreak yapabilirsiniz.
iOS 4.3.1 sürümü için jailbreak yapacak olan veya sürüm yükseltecek olan kullanıcıların unlock ihtiyacı olan cihazlarında şu anda bu yükseltmeyi yapmamaları önerilir. Mevcut sürümdeki TinyUmbrella baseband sürümünüzü korumayabilir ki bu konuda da gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız. Cihazlarında unlock zorunluluğu olmayan ve iOS 4.3.1 SHSH kaydını da almış kullanıcılar iOS 4.3.2 sürümü Redsn0w 0.9.6 RC12 jailbreak uygulaması ile tethered'da olsa jailbreak yapabilirler. Bilindiği gibi tethered bağımlı jailbreak metodu olup cihaz bir şekilde kapatıldığında tekrar Redsn0w jailbreak uygulaması çalıştırılarak açılabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder